Wie zijn we?

Wij zijn een strategisch (databased) marketing adviesbedrijf, waarbij uitvoerbare operationele oplossingen altijd het uitgangspunt zijn. Wij leveren totaaloplossingen voor het beter kunnen beroeren en binden van uw klanten. Niet alleen advies maar ook de complete uitvoering, zowel B2C als B2B. Onze aanpak is anders dan anders. Bij ons vindt u geen vuistdikke onuitvoerbare rapporten. Wij hanteren juist een to the point aanpak. Wat kan ik vandaag met deze kennis? Vaak is het gewoon nodig om van gebaande paden af te wijken, want uw markt doet dit ook.

Klanten kenschetsen aan de hand van alleen demografische variabelen en op basis daarvan marketing bedrijven is allang niet meer voldoende. Gedrag van uw (potentiële) klant is bij ons het uitgangspunt. Wij laten u zien hoe uw bestaande klant eruitziet, hoe deze zich gedraagt en hoe u zijn gedrag kunt beïnvloeden.

Wij maken (bedrijfs)informatie toegankelijk, analyseren en onderzoeken. Dit combineren we met onze visie, ervaring en een dosis gezond verstand. Het resultaat? Een aanvalsstrategie waarmee u kunt scoren!

Ons team bestaat uit 15 enthousiaste en bekwame mensen, waaronder psychologen, marketingdeskundigen, economen, projectmanagers en data-analisten. Graag maken we nader kennis met u zodat u kunt zien hoe wij ons gedragen!