Wat doen we?

Markten, doelgroepen, subgroepen, niches,…. Marketing staat bol van deze begrippen. We vertellen u niets nieuws als we zeggen: ‘Marketing stelt de klant centraal’, maar wij menen dat veel organisaties klanten verkeerd bekijken; van boven naar beneden. Wij bewijzen elke dag dat het anders kan door van onder naar boven te kijken. Wij zien het échte gedrag van consumenten en afnemers.

Bij AC&C blijft het niet bij het uitbrengen van advies, wij leveren totaaloplossingen. Wij zetten samen met u, op project- of continubasis, een totaaloplossing neer voor het beter kunnen bereiken, beroeren en binden van uw klanten, zowel consumenten als zakelijke afnemers. Wij geven u inzicht in uw klant, adviseren hoe u klant- en marktgegevens kunt vasthouden en analyseren uw problemen en uitdagingen. We brengen interne informatie bij elkaar en beheren, verbeteren en verrijken deze data met extern (markt)onderzoek. Ontwikkelingen en uitkomsten vertalen wij naar gefundeerde marketing- en communicatieplannen, concrete actieplannen en heldere, aansprekende communicatie. U haalt meer rendement uit minder inspanningen!

Voor u ontwikkelde (communicatie)concepten zetten we graag in de markt. Of het gaat om de uitvoering en begeleiding van een Direct Mail campagne, de organisatie van een evenement, of het uitgeven van een loyaltymagazine. Kennis genereren en vasthouden, uitkomsten analyseren, bijsturen en terugkoppelen staat altijd voorop. Geen actie om de actie, maar om rendement en kennis.

Wat wij doen? Alles om u te helpen bij het beter bereiken, beroeren en binden van uw klanten.